Metsik aktifoto sessioon Rootsi metsades

Üks põnevamatest kohtadest, kuhu mind pildistama kutsutud on mu Taani sõprade korraldatud akrojooga retriit, kus olin ametlik fotograaf 2017 aasta suvel.
Need pildid jõuavad Teieni aga alles nüüd! Fotosid saab näha kuni selle kuu lõpuni Tartu Loomemajanduskeskuse trepigaleriis ja kohvikus Spargel.
Aktifotograafia nõuab väga palju usaldust ja seda just fotograafi vastu. See on väga intiimne aga nagu osad mu kliendid öelnud, on see ka üks asi, mille võiks elu jooksul ära teha! Oma aktifotodega tahan edasi anda meie puhast ning siirast olemust, müstilisust ning natukene ka meie metsikut olemust. Need omadused on meie kõigi sees olemas, kuid igapäeva toimetuste keskel võime täitsa ära unustada, kui erilised oleme meie ja maailm meie ümber. Minu pildistamise lemmikkohaks on mets aga ka stuudios saab teha palju erilist!
Kaks asja, mis mu südame kiiremini lööma panevad fotograafias on loomulik valgus naturaalsel kehal ning looduses pildistamine. Seoses saabuva kevade ning soojade ilmade tõttu otsustasin lõpuks jagada ka minu eelmise suve ühte kõige lemmikumat fotosessiooni Rootsis.
Kui pildistada partneriga, nõuab see veel rohkem usaldust, koostööd ning üksteise mõistmist. Meil kõigil on külgi, mida me ei soovi teistele näidata. Aktifoto sessioon on midagi sellist, mis päästab kõik meie pöörasused valla ning kindlasti jätab märgi kogu eluks. Minu soov on luua harmooniline keskkond, selleks, et oleks võimalikult turvaline olla see, kes me oleme, lasta lahti mingisugustest uskumustest ning avaneda!
Peale selle luua unustamatud mälestused ka füüsilisel kujul!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *